Histocenter söker två stycken  BMA/laboratorieingenjörer

Lockas du av ett utvecklande arbete där du får arbeta med vävnadspreparering? Vill du få möjlighet att vara en del av ett team som tillsammans skapar en kvalitativ slutprodukt? Då kan tjänsten som BMA/laboratorieingenjör på Histocenter vara något för Dig.

Vår verksamhet

Histocenter AB är ett privat laboratorium och ägs sedan 2017 av Histolab Products AB, som i sin tur ingår i den finska Algol-koncernen. Vi erbjuder tjänster inom hela den histologiska processen efter kundens önskemål. Våra kunder finns inom forskningen, läkemedelsindustrin samt inom kliniska verksamheter. Laboratoriet är ackrediterat enligt Swedac och arbetar enligt GLP:s principer. Vi är i dagsläget 8 medarbetare bestående av BMA, molekylärbiologer, biomedicinare samt laboratoriebiträden och sitter i nya lokaler i Mölndal.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med samtliga arbetsmoment som ingår inom den histologiska processen; utskärning, dehydrering, inbäddning, snittning samt färgning. Även om mycket görs maskinellt, består arbetsmomenten till stora delar av manuellt arbete. Då vi är en liten arbetsplats hjälps vi åt där det behövs, så även ytterligare arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog, laboratorieingenjör eller med motsvarande utbildning. Erfarenhet av histologiskt arbete är meriterande. Då arbetet består av att leverera en högkvalitativ tjänst snabbt är förmågan att arbeta både tidseffektivt och noggrant av stor vikt. Arbetet kräver även stor samarbetsförmåga med såväl kollegor som kunder. Vidare krävs det att du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Verksamhetsansvarig Helena Rydh på telefon 031-49 50 51
Mejla din ansökan till order@histocenter.se. Ansök senast 31/1